10 locuri erogene la femei

admin Dragoste

1. Interiorul coapselor

Interiorul coapselor este deosebit de sensibil la atingere, la mangaiere si la saruturi. Reactia ei nu e intamplatoare, acolo gasesti foarte multe terminatii nervoase, asa ca daca te orientezi catre acest loc, o vei innebuni in cel mai scurt timp. Totusi, nu musca, fiindca zona este extrem de sensibila si o va deranja.

loading...

2. In spatele genunchilor

Terminatiile nervoase ramificate din spatele genunchilor o vor topi cu totul la atingerea ta. Nu insista prea mult, totusi, fiindca poate deveni plictisitor si excitarea va scadea.

3. Fundul

Da, da, e adevarat: femeilor le place la nebunie sa te joci un pic in zona fundului lor. Le place sa le atingi, sa le saruti, sa le lingi.

4. Ceafa

Doar respira-i in ceafa si o sa vezi cum i se face pielea de gaina pe tot corpul. Iti poti imagina cu usurinta ce i se va intampla daca o saruti in acelasi loc, sau daca o masezi, sau daca o atingi cu varful limbii… Apuc-o usor de par si trage-o inspre tine. O poti musca bland de zona cefei, astfel incat sa-i transmiti prin toti porii ca “te vreau rrrrrraaaaau chiar acum”. Aceasta parte a corpului ei oricum reprezinta un start foarte bun si daca ii oferi un masaj relaxant.

5. Urechile

Foarte multe femei adora sa fie sarutate si muscate de urechi. Atentie, NU le prea place sa le sufli in ureche, in schimb adora sa le soptesti tot felul de vorbe cat mai sexy.

6. Talpile

Marea majoritate a femeilor adora atingerile talpilor, sa le faci masaj erotic sau sa le saruti picioarele. Pornind de la premiza ca s-au spalat bine pe picioare inainte de a ti le oferi tie, tot ce trebuie sa stii e ca vor fi innebunite sa le masezi talpile, sa le mangai gleznele sau sa le saruti in aceasta zona. Stim ca parte din voi sunt oripilati la gandul ca-si pot pune gura pe o parte a corpului care transpira abundent in incaltari, dar mare parte a barbatilor nu par deranjati de asemenea gesturi.

7. Incheieturile

Poate nu stiati ca incheieturile sunt zone erogene la femei, dar este purul adevar: le place enorm sa le saruti si sa le musti usor de incheieturi. Vei vedea ca percuteaza imediat, excitandu-se.

8. Sanii/sfarcurile

In mod sigur, nu e o surpriza pentru nimeni. Toti barbatii stiu ca sanii sunt principalele butoane pe care trebuie sa apese ca sa-si excite iubita. Le place sa le mangai sanii, sa ii saruti, lingi, masezi si in general sa le dai toata atentia cuvenita. Parte dintre doamne se arata foarte incantate cand iubitii lor devin chiar mai duri cu sanii lor, muscandu-i putin mai dur. Dar depinde, desigur, de la femeie la femeie.

9. Vaginul/clitorisul

Clitorisul poate fi stimulat cu limba, cu degetul, cu barbia sau combinat.  Femeilor le place sa-si ghideze iubitii in ceea ce priveste presiunea pe care acestia o folosesc. De obicei primesti imediat toate semnele care-ti indica daca mergi sau nu in directia buna si daca faci ce trebuie.

Punctul G din interiorul vaginului este o zona extrem de importanta, chiar daca pare mai greu de localizat, dar stimularea ei da senzatii nebanuite de placere.

10. Buzele

De la sarut pleaca totul. Daca stii cum sa “lucrezi” si “manipulezi” buzele, ai atins locul erogen cel mai fierbinte al oricarei femei. Foloseste tot ce ai in dotare: buze, limba, chiar si dinti, usor, atat cat s-o incite.


loading...

You May Also Like..

Ce sa faci la prima intalnire?

Ce este cel mai important la prima întâlnire? Nu trebuie sa treceți măsura sau sa credeți ceva imposibil. La această […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *